Dragi concetateni!

În contextul pandemiei de Coronavirus – COVID-19 – se impune aplicarera masurilor decise de catre Ministerul Afacerilor Interne prin Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Este necesară evitarea, pe cat posibil, a participării la evenimente cu un numar mare de persoane.

De asemenea, in cazul in care nu exista o URGENȚĂ, evitați deplasarea la sediul Primariei Comunei Dobreni sau la sediile altor instituții.

Incepand cu data de 12.03.2020 si până ce se vor ridica măsurile impuse accesul in incinta Primariei Comunei Dobreni se va face doar pe baza unei programări telefonice la numărul 0233.242.944, doar pentru situațiile ce implică prezența dumneavoastră. Accesul se face doar la Registratura institutiei, evitati intrarea in alte birouri.

Vă recomandăm să folositi serviciile postale, de curierat si cele de posta electronica pentru a trimite inscrisurile și solicitarile d-voastra, e-mail: primariadobreni@yahoo.com

La nivelul comunei este organizat Serviciul pentru situatii de urgenta, disponibil zilnic pana la orele 16:00, iar in aceasta perioada si telefonic 24/24, departament alcatuit din reprezentanti ai Primariei ce va vor sta la dispozitie pentru orice sesizari sau nelamuriri legate de acest subiect, telefon de contact: 0729.554.133

În cazul in care ati revenit in tara din Italia sau din alte zone afectate sau aveti cunostinte despre persoane care au venit din alte zone de risc, va recomandăm să urmati procedura de autoizolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, iar in situatia in care prezentati simptome specifice sa apelati 112, nu va deplasati la unitatile de primiri urgente sau la medicul de familie!

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa sunati la numerele de mai sus, sa ne scrieți pe adresa de email sau pe retelele de socializare.

Cu speranța că vom trece cu bine peste aceste momente și că vom da cu toții dovadă de spirit și devotament civic, vă doresc multă sănătate!

Primar, Vasilica Crețu